Марки

Винарска Изба „Нисово

Винарната разполага с 500 декара собствени лозови масиви и е с напълно затворен цикъл на производство - от производството на грозде до бутилирането на вината. За отлежаването на вината се използват френски дъбови бъчви, които деликатно омекотяват и трайно допълват вкуса на вината. При бутилирането се използва натурален португалски корк.

Вал д'Ока - Италия 

Кантина Продутори ди Валдобиадене – ВАЛ Д’ОКА е разположена в красив район между хълмовете на Асоло и Конелиано в долината на север от Алпите в Тревизо. Основана е през 1953 година, а днес консорциума обединява 575 гроздопроизводители и 714 хектара лозя, което прави ВАЛ Д’ОКА основен производител на вино както на национално така и на международно вино. Вече много години ние преследваме целта си да произвеждаме качествени вина със задача да промотираме продукцията на нашите членове, да се грижим съзнателно за инвестициите направени като пари и човешки усилия, и да комуникираме правилно нашите подобрения, за да сме убедени, че клиентите ни напълно разбират, че всички етапи на производството от лозето до бутилирането са направени с грижа и умение.

Домейн дьо Меланд - Франция 

Домейн дьо Меланд е семейна винарна, която съчетава в себе си традиционния подход при производството на вино с модерните технологии. При отглеждането на гроздето и производството на вино винарната залага на качество, идентичност и опазване на околната среда. Вината се отличават с много свежест, елегантност и минерален характер, които благодарения  известния тероар „Кimmeridgian”, с който лозята е Шабли са благословени.

Шато дьо Фераж - Франция

Шато дьо Фераж е семейна собственост от три поколения. Разположено е на площ от 40 хектара. Първата винификация е през 1980 г. на собственика Хосе Гарсия. Лозето се намира в областта Прованс Сен Виктор.

О-Марин - Франция 

В сърцето на Bas Armagnac, О-Марин е разположен на известният път Via Podensis, който от векове води поклоници към Saint Jacques de Compostelle.
О-Марин се намира в югозападната част на Франция, в Гаскония.  Отглаждат се 120 хектара лозя с и се произвеждат вина от контролиран географски район “Cotes de Gascogne”.
90% от продукцията са бели вина.
Историята на винарната започва през 1920г. Отначало тя е разполагала само с 10 хектара лозя. През годините семейстото решава да построи винарна и да увеличи лозовите насъждения. Първата бутилка е напълнена през 2003г. и повече от 850 000 бутилки са продадени през 2011. В момента лозята са около 120 хектара. Винарският комплекс продължава да се разширява и модернизира. С всяка измината година вината стават все по-популярни.

Вайнгут РАБЛ-Австрия 

Рудолф Рабл младши се радва на богатата история на своята изба, която съществува от 1750 година. Заедно със своя баща Рудолф Рабл старши, семейното предприятие е разширено до 80 хектара и с това попада сред „големите” на австрийската винена сцена. Любовта към природата и гроздето, биологичното отглеждане на лозята както и технологичните знания са спомогнали за отличното качество на техните вина.
В последните години винарска изба Рабл е спечелила многобройни национални и интернационални отличия. Най-престижните от тях са International White Wine Trophy на Decanter World Wine Awards 2006, както и „Винарна на годината 2009” в Швеция. Тези награди спомогаха днес по-голяма част от продукцията на винарната да се продават в чужбина.